20. elokuuta 2011

Vadelma-suklaakakku


Halusin tehdä kakun, jolle oli kaksi kriteeriä: Se valmistuu jääkaapissa jottei tarvitse lämmittää uunia, mutta ei saa olla yhtä työläs kuin juustokakku. Siispä ilman reseptiä valmistui suussa sulava vadelma-suklaakakku:


Pohja:
2 pkt Dops -dipattavia suklaakeksejä (maku: mutakakku)
150 g margariinia
Täyte:
2 dl kermavaahtoa/vaahtoutuvaa kasvisrasvasekoitetta
1 tlk maitorahkaa
0,5 dl sokeria
vadelmia

Keksipohja syntyi juustokakku -tyyliin murskaamalla keksit ja sekoittamalla ne sulatetun margariinin kanssa.
Päälliseen vatkasin ensin kermavaahdon ja sekoitin joukkoon maitorahkan ja vadelmat sekä sokerin.

Annoin kakun olla jääkaapissa 2 tuntia, jonka jälkeen se oli jo jähmettynyt syömiskelpoiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti